ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 

Το νησί της Κεφαλονιάς έχει γίνει ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τουριστικός προορισμός.
Μέσω της αύξησης του τουρισμού με την πάροδο του χρόνου, η ζήτηση για καταλύματα και ο αριθμός των απευθείας πτήσεων από πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις έχει επίσης αυξηθεί. Η Κεφαλονιά έχει αποδειχθεί ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός όχι μόνο για αξέχαστες διακοπές, αλλά και ως τέλεια τοποθεσία για επενδυτές αποφασισμένους να αγοράσουν ένα ακίνητο στο νησί σαν πηγή σίγουρων εσόδων.
 
Μέσω του Kefalonia Living προσφέρονται ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες απευθύνονται σε όσους θέλουν να αγοράσουν κάποιο ακίνητο στην Κεφαλονιά και ειδικά σε πελάτες οι οποίοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού και επιζητούν να διαλέξουν το σπίτι των ονείρων τους ή μια σίγουρη επένδυση. Εξειδικευμένοι και έμπειροι σύμβουλοι θα σας καθοδηγήσουν στην αγορά ενός κατάλληλου ακινήτου ανάλογα με τον προϋπολογισμό και την οικονομική σας δυνατότητα. Επίσης, θα παρέχουν μια ειλικρινή και ρεαλιστική προοπτική αλλά και σχεδιασμό για το πιθανό ετήσιο εισόδημά σας μέσω της ενοικίασης του ακινήτου σας. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το πρακτορείο μας είναι διαφορετικές από αυτες που παρέχονται από ένα μεσιτικό γραφείο, καθώς εστιάζουμε αποκλειστικά στον αγοραστή και τις ανάγκες του.
 
 

Χτίσε το όνειρό σου

 

Χάρη στην στήριξη που προσφέρεται από μια αξιόπιστη συνεργάτιδα εταιρεία, η οπόια εδρεύει επίσης στο νησί και συγκεντρώνει υπηρεσίες από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, τράπεζες, λογιστές, δικηγόρους καθώς και επαγγελματίες οποιασδήποτε ειδικότητας μπορεί να χρειαστούν, μπορούμε να βοηθήσουμε από την επιλογή και την προβολή ακινήτων, μέχρι τη διαδικασία της υπογραφής των συμβολαίων καθώς και της απόκτησης ενός νόμιμου τίτλου για την ιδιοκτησία σας.

Ταξιδιωτικός Οδηγός Κεφαλονίας - Τουριστικός Οδηγός Κεφαλονιά - Ταξιδιωτικό Blog Κεφαλονιάς - Τουριστικές Υπηρεσίες Κεφαλονιά - Οργάνωση Tαξιδιών Κεφαλονιά - Διαμονή Κεφαλονιά - Διακοπές Κεφαλονιά - Καταλύματα στην Κεφαλονιά - Ενοικιαζόμενα Καταλύματα Κεφαλονιά - Βίλλες Κεφαλονιά   Ακίνητη Περιουσία Κεφαλονιά - Διαχείριση Ακινήτων Κεφαλονιά -  Μεσιτικές Υπηρεσίες Κεφαλονιά - Μεσιτικό γραφείο Κεφαλονιά - Επενδύσεις Κεφαλονιά - Προώθηση Ακινήτων Κεφαλονιά - Ακίνητα στην Κεφαλονιά - Διαχείριση Ακινήτων σε όλη την Κεφαλονιά   Ταξιδιωτικός Οδηγός Κεφαλονίας - Τουριστικός Οδηγός Κεφαλονιά - Ταξιδιωτικό Blog Κεφαλονιάς - Τουριστικές Υπηρεσίες Κεφαλονιά - Οργάνωση Tαξιδιών Κεφαλονιά - Διαμονή Κεφαλονιά - Διακοπές Κεφαλονιά - Καταλύματα στην Κεφαλονιά - Ενοικιαζόμενα Καταλύματα Κεφαλονιά - Βίλλες Κεφαλονιά   Ακίνητη Περιουσία Κεφαλονιά - Διαχείριση Ακινήτων Κεφαλονιά -  Μεσιτικές Υπηρεσίες Κεφαλονιά - Μεσιτικό γραφείο Κεφαλονιά - Επενδύσεις Κεφαλονιά - Προώθηση Ακινήτων Κεφαλονιά - Ακίνητα στην Κεφαλονιά - Διαχείριση Ακινήτων σε όλη την Κεφαλονιά
 PRIVACY POLICY sectigo trust seal lg 2x

© 2020 kefalonialiving.com | Design & SEO by: Sami Computers - kefalonia.website

© 2020 kefalonialiving.com

logo

ITA  EL - ENG DE - ESP